Guest book Initiala nume - plexiglass

Produs nou

Guest book Initiala nume, accesoriu inovativ sub forma initialei numelui de familie, realizat din plexiglass transparent. Guest book-ul este personalizat cu numele si data evenimentului, fiecare dintre invitati poate semna sau lasa un mesaj, folosind markerele, speciale care insotesc guest book-ul.

Disponibil pe urmatoarele inaltimi: 50, 60, 70 sau 80 cm; latimea difera in functie de litera.

Mai multe detalii

145,00 lei

Comandati rapid printr-un singur click
Introduceti numele, numarul de telefon si email-ul, iar expertii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile comenzii dvs.!
Anuleaza    
.
Comanda rapida
Fara inregistrare

Informații

Guest book Initiala nume, un guest book inovativ sub forma initialei numelui de familie, realizat din plexiglass transparent. Guest book-ul este personalizat cu numele si data evenimentului, fiecare dintre invitati poate semna sau lasa un mesaj mirilor/sarbatoritilor, folosind markerele albe, speciale care insotesc guest book-ul.

Disponibil pe urmatoarele inaltimi : 50 cm, 60 cm, 70 cm sau 80 cm; latimea difera in functie de initiala numelui.

Guest book-ul Initiala nume este un accesoriu modern si interactiv ce poate fi personalizat pentru orice eveniment nunta, botez, aniversari, evenimente corporate, etc.  La finalul evenimentului aceasta amintire draga a evenimentului va devenin o decoratiune speciala pentru camin.

15 alte produse în aceeași categorie:

Personalizare

După ce salvaţi produsul personalizat, nu uitaţi să-l adaugaţi în coș.

Text

loader

* cîmpuri obligatorii