Set tablouri hexagonale Cerb

Produs nou

Set tablouri hexagonale Cerb - suprafata necesara pentru montaj 150x81cm.

Multicanvas format din 7 piese hexagonale, realizate prin aplicarea canvas-ului imprimat la rezolutie de 1400 DPI pe cadru din lemn de grosime 2 cm. Avand o greutate scazuta, montajul se realizeaza cu banda dubluadeziva montata pe spatele fiecarei piese.

Mai multe detalii

298,00 lei

Comandati rapid printr-un singur click
Introduceti numele, numarul de telefon si email-ul, iar expertii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile comenzii dvs.!
Anuleaza    
.
Comanda rapida
Fara inregistrare

Informații

Set tablouri hexagonale Cerb - suprafata necesara pentru montaj 150 x 81 cm.

Multicanvas format din 7 piese hexagonale, realizate prin aplicarea canvas-ului imprimat la rezolutie de 1400 DPI pe cadru din lemn de grosime 2 cm. Avand o greutate scazuta, montajul se realizeaza cu banda dubluadeziva montata pe spatele fiecarei piese. Tablourile WLA-Canvas sunt imprimate pe panza de inalta calitate.

Suntem unic producator in Romania si Europa de tablouri in forma hexagonala, rotunda si ovala si pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, alegand tablourile noastre in diverse forme, veti oferi o nota de design distinct si unic locuintei sau biroului dvs.

Toate tablourile WLA-CANVAS sunt realizate in atelierul nostru, fapt ce ne permite un termen de livrare mult mai rapid, un bun control asupra calitatii produselor, precum si o flexibilitate mare in ceea ce priveste personalizarea tablourilor conform dorintelor clientilor nostri. In realizarea tablourilor folosim imagini si materiale de cea mai buna calitate, pe care le asamblam cu mare atentie. Daca doriti realizarea tablourilor pe alte dimensiuni decat cele disponibile pe site sau in alt numar de piese, va rugam sa ne contactati.

Prietenii si vecinii tai vor fi impresionati de noile tale tablouri in forma hexagonala!

Inainte a achizitiona un tablou, va rugam sa masurati spatiul in care acesta va fi amplasat, pentru a va asigura ca se incadreaza asa cum doriti.

30 alte produse în aceeași categorie: