Set Trandafirii - rotund

Produs nou

Set Trandafirii - rotund - disponibil in 3 dimensiuni:

- suprafata 90x30cm (3 tablouri cu diametrul de 30cm)

- suprafata 120x40cm (3 tablouri cu diametrul de 40cm)

- suprafata 150x50cm (3 tablouri cu diametrul de 50cm)

Tablouri  realizate prin aplicarea canvasului imprimat la 1400dpi pe placi din MDF cu grosimea de 6mm, tratate si vopsite, tablourile sunt dotate cu sisteme de prindere.Mai multe detalii

155,00 lei

Comandati rapid printr-un singur click
Introduceti numele, numarul de telefon si email-ul, iar expertii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile comenzii dvs.!
Anuleaza    
.
Comanda rapida
Fara inregistrare

Informații

Set Trandafirii - rotund - disponibil in 3 dimensiuni:

- suprafata 90x30cm (3 tablouri cu diametrul de 30cm)

- suprafata 120x40cm (3 tablouri cu diametrul de 40cm)

- suprafata 150x50cm (3 tablouri cu diametrul de 50cm)

Tablouri  realizate prin aplicarea canvasului imprimat la 1400dpi pe placi din MDF cu grosimea de 6mm, tratate si vopsite, tablourile sunt dotate cu sisteme de prindere.

Toate tablourile WLA-CANVAS sunt realizate in atelierul nostru, fapt ce ne permite un termen de livrare mult mai rapid, un bun control asupra calitatii produselor, precum si o flexibilitate mare in ceea ce priveste customizarea tablourilor conform dorintelor clientilor nostri. In realizarea tablourilor folosim imagini si materiale de cea mai buna calitate, pe care le asamblam cu mare atentie. Daca doriti realizarea tablourilor pe alte dimensiuni decat cele disponibile pe site sau in alt numar de piese, va rugam sa ne contactati.

Toate tablourile canvas au agatatori montate. In cazul tablourilor multicanvas, va recomandam sa lasati o distanta de 1-2 cm intre panouri.

!30 alte produse în aceeași categorie: