Tablou rotund camp de maci

Produs nou

Tablou rotund - camp de maci - Dimensiuni disponibile - diametru 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm.

Suntem unic producator in Romania si Europa de tablouri in forma hexagonala, rotunda si ovala.

Mai multe detalii

74,00 lei

Comandati rapid printr-un singur click
Introduceti numele, numarul de telefon si email-ul, iar expertii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile comenzii dvs.!
Anuleaza    
.
Comanda rapida
Fara inregistrare

Informații

Tablou rotund - camp de maci - diametru 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm.

Pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, suntem unic producator in Romania si Europa de tablouri in forma hexagonala, rotunda si ovala; tablouri unice in diverse forme prin care sa oferi o nota de design distinct locuintei sau biroului tau.

Tablourile WLA-Canvas sunt imprimate pe panza de inalta calitate. Panza este apoi aplicata pe rama cu grosime de 13 mm si sunt prevazute cu agatatoare pentru a fi montate cu usurinta pe perete.

Toate tablourile WLA-CANVAS sunt realizate in atelierul nostru, fapt ce ne permite un termen de livrare mult mai rapid, un bun control asupra calitatii produselor, precum si o flexibilitate mare in ceea ce priveste personalizarea tablourilor conform dorintelor clientilor nostri. In realizarea tablourilor folosim imagini si materiale de cea mai buna calitate, pe care le asamblam cu mare atentie. Daca doriti realizarea tablourilor pe alte dimensiuni decat cele disponibile pe site sau in alt numar de piese, va rugam sa ne contactati.

Prietenii si vecinii tai vor fi impresionati de noile tale tablouri in forma rotunda!

Inainte a achizitiona un tablou, va rugam sa masurati spatiul in care acesta va fi amplasat, pentru a va asigura ca se incadreaza asa cum doriti.

30 alte produse în aceeași categorie: